Bij mij als erkend PGA Holland golfprofessional kun je bij de Beemster Golfschool de volgende lessen volgen.

 

Clinics

Een leuke manier voor bedrijfs- of familie-uitjes of scholen om kennis te maken met de golfsport. Tijdens een clinic worden de meest voorkomende basisslagen in golf, uitgelegd en geoefend. Dit zijn algemene kennismakings lessen. Dit kan alleen in groepsverband van minimaal 8 personen. 

 

NGF 9 Stappenplan, Stap 1 en 2

Het NGF 9 Stappenplan cursussen Stap 1 (baanpermissie) en Stap 2 (hcp. 54) zijn ideaal voor beginnende golfers. Tijdens deze cursus(sen) word je stap voor stap begeleid en geïntroduceerd in en met het golfspel. Tijdens elke les leer je 1 van de 5 basisslagen in golf. Van het juist vastpakken van de stok, tot het uitvoeren en begrijpen van het doel van de slag. Daarnaast is er ook een baanles om alle geleerde slagen in de werkelijkheid te testen. Tijdens de lessen wordt er ook aandacht besteed aan de golf etiquette en de meest voorkomende golfregels. Wat heb je dan na het doorlopen van deze cursus? Een baanpermissie, waarmee je regionaal alle kleine/ korte (par 3) banen mag spelen plus de uitzondering om op de volwaardige golfclub (18 holes grote baan) te spelen. Stap 2 is het oude GVB. Tijdens deze cursus gaan we al dieper in de aanleermethode om betere en constantere ballen te slaan. Ook tijdens deze cursus doorlopen we de 5 basisslagen van het golf maar nu met specifieke aandachtspunten. Ook hier zit een baanles in begrepen die je straks voorbereid om de "examen" ronde goed af te ronden.

Deze cursussen zullen voornamelijk groepslessen zijn. Het  individueel volgen van deze lessen is alleen mogelijk in overleg.

 

Privé lessen

Tijdens deze lessen komen de persoonlijk vragen, wensen en klachten van de golfer naar voren en is geschikt voor elk niveau. Een speler komt met een doelgerichte vraag om zijn of haar golfspel naar een hoger niveau te brengen. Hier kunnen we een plan voor maken, gekoppeld aan een X aantal uren. Tijdens deze lessen kan er gebruikt worden gemaakt van de Ipad en swinganalyse software en wordt er gebruik gemaakt van De Golf Academie. In deze academie wordt een profiel aangemaakt met daarbij de mogelijkheid om spelstatistieken en lesadministratie in te voeren. Deze lessen kunnen individueel of in groepsverband.

 

Baan- en coursemanagement lessen

Tijdens deze lessen gaan we samen de baan in. Hierbij gaan we kijken hoe we het score in de baan kunnen verbeteren. Dat kan zijn het maken van de juiste clubkeuzes of het slimmer leren spelen van een baan.

 

Heb je nog vragen over de lessen, wil je meer informatie of wil je een van deze lessen boeken of bespreken, neem dan contact met mij op.

Tweets